Як лікарі з коміками в футбол грали

28 листопада 2021 року у Києві на стадіоні ДЮСШ “Чемпіон” відбувся товариський футбольний поєдинок між збірною лікарів “UFAM” та збірною коміків України “Edritmadrid”.


Збірна лікарівУкраїни

Збірна лікарів: Денис Юркін, Павло Гурін, Євген Слєпов, Андрій Горбунов, Володимир Олексюк, Дмитро Білоконський, Сергій Данчук, Антон Степура, Арсен Олексюк, Вячеслав Копецький, Микола Іщук, Віктор Строкоус, Віктор Черненко, Богдан Гуменюк, Юрій Кривошея, Костянтин Таранов. Тренер – Ігор Боровик.


Гравці боролись з суперником, полем і м’ячем

Збірна лікарів України – Збірна коміків України 7:4

Голи:
1:0 Олексюк Володимир
2:0 Олексюк Арсен
3:0 Олексюк Володимир
3:1 Небава Олександр
4:1 Олексюк Володимир
5:1 Білоконський Дмитро
6:1 Гуменюк Богдан
7:1 Черненко Віктор
7:2 Шевченко Влад (пен)
7:3 Шевченко Влад
7:4 Черняк Володимир

В імпровізованій серії післяматчевих 11-метрових ударів перемогу здобули гумористи (вирішальний гол на рахунку Ігоря Ластокіна), тому у підсумку, у товариському протистоянні перемогла дружба!


Збірна коміків України

Товариська зустріч з лікарями стала лише другим матчем в історії команди коміків, яка була створена у 2020 році з гравців “Ліги Сміху”, КВК та стендаперів. Команда “Edritmadrit” регулярно тренується та має свого тренера.


Капітани команд і бригада арбітрів

Поєдинок між лікарями і коміками запам”ятається чисельним уболівальникам, що були присутні на стадіоні “Чемпіон” і глядачам прямого етеру – дружньою атмосферою, яскравими голами з феєричним і унікальним їх святкуванням, виром позитивних емоцій і жартів.


Палкі вболівальники

Організатором поєдинку виступили Київська футбольна асоціація медиків (президент Антон Степура), матч відбувся з дотриманням усіх карантинних норм і правил.


Учасники товариської зустрічі

Огляд матчу

Повний матч

Команди продовжили дружнє спілкування у 3 таймі і домовились про матч-реванш, що відбудеться 1 квітня 2022 року на Всесвітній День сміху.

Євген Слєпов, прес-служба ГО ВО УФАМ

Світлинар – Дмитро Шеремет