Збірна лікарів України – віце-чемпіон Кубку друзів 2021

25 грудня 2021 року у манежі тренувальної бази ФК Динамо Київ відбувся другий щорічний Кубок друзів з футболу, що об’єднав на футбольному полі представників різних професій.



Так, цього року у турнірі взяло участь 8 команд – це збірні команди мерів України, ФК “Маестро”, збірна будівельників, збірна адвокатів Київщини, збірна девелоперів, команда військових “ЦСКА” та збірна лікарів України.



Минулого року лікарі грали у фіналі турніру, де поступились футбольній команді зірок естради і шоу-бізнесу України, тож цього року медики прагнули виступити не гірше.


Збірна лікарів України “УФАМ”

Команди були розподілені на 2 групи, лікарі потрапили до групи В з командами Маестро, збірною мерів України та збірною адвокатів “Київщина”.


Збірна команда адвокатів

Груповий етап. УФАМ – Збірна мерів України 2:0. Голи: Копецький Вячеслав, Олексюк Володимир.


Збірна мерів України

Груповий етап. УФАМ – Збірна адвокатів “Київщина” 1:1. Голи: Тимофій Семенюк.


Збірна будівельників України

Груповий етап. УФАМ – ФК Маестро 2:2. Голи: Тимофій Семенюк, Олександр Сніховський.


УФАМ

По результатам групового етапу збірна лікарів зайняла 1 місце місце в групі В і виборола право зіграти у фіналі змагань.


ФК ЦСКА – чемпіони Кубку друзів 2021

У фінальному поєдинку на лікарів очікувала команда Збройних сил України ФК “ЦСКА”.

Фінал. УФАМ – ЦСКА 0:0, по пен 6:5.


Збірна девелоперів України

Отже, збірна лікарів України виборола звання віце-чемпіона Кубку друзів 2021 року, повторивши свій минулорічний успіх.


Віце-чемпіони Кубку друзів 2021

Збірна лікарів України “УФАМ”: Євген Слєпов, Денис Юркін, Сергій Данчук, Валерій Данчук, Юрій Кривошея, Тимофій Семенюк, Володимир Олексюк, Микола Іщук, Олександр Масловський, Олександр Балицький, Олександр Бабушкін, Ілля Марцинюк, В’ячеслав Копецький, Богдан Гуменюк, Михайло Палічук, Олександр Сніховський, Костянтин Таранов, Луай Самі, Андрій Бойко.

Тренер: Ігор Боровик



Збірна лікарів України дякує команді організаторів змагань – Футбольній асоціації будівельників України ФАБУ і ФК Маестро та особисто Володимиру Свірському та Владиславу Сотнікову, вітає усіх призерів турніру, його учасників та уболівальників, а також усіх українців з наступаючим Різдвом та Новим 2022 роком!

Нехай Новий рік стане для нас усіх успішним і багатим на позитивні події і знайомства, бажання і можливості. Бажаємо, щоб ми могли розділити радісні моменти з близькими людьми. Бажаємо здоров’я, миру, удачі і благополуччя. Нехай Новий рік принесе радість, щастя і зміни в кращу сторону!


Євген Слєпов, прес-служба ГО “ВО УФАМ”