WMFC 2019. Cancun, Mexico. UFAM Diary. Matchday 2. Нічия з британцями.

Лікарська збірна України Мастерс

Другий день групового етапу Чемпіонату світу з футболу сред лікарів, що триває у місті Канкун в Мексиці ціною жереба звів обидві наші збірні з британцями.

Знову, нажаль, поєдинки розпочалось в однаковий час о 8 00 за місцевим часом, прохання перенести час початку зустрічі організатори відхилили.

Герої сьогоднішнього двобою з британцями

Давні друзі за футбольним полем і запеклі противники на ньому, саме британці минулого року завадили пройти далі нашій збірній в чвертьфіналі, вигравши серію післяматчевих пенальті.

Саме після перемоги над українцями, збірна Великої Британії не відчула більше подібного спротиву і виграла Чемпіонат світу.

Гол Сергія Герасименко

Впевнено вела гру наша збірна Мастерс, наші лікарі не залишили британцям шансів, забивши 5 м’ячів в їх ворота, а коли такі шанси британцям давав рефері, поставивши пенальті в наші ворота, на висоті, як завжди був наш голкіпер Юрій Ковальчук.

Masters Medical Ukraine Family

Vogel Cup.

Україна – Велика Британія 5:1

Голи: Володимир Ахтирський, Ігор Боровик, Сергій Малеш, Сергій Герасименко та Віктор Корнієнко.

Україна – Велика Британія. Vogel Cup

Важко складалась гра з британцями у основної збірної, вже на першій хвилині в наші ворота був призначений пенальті, який реалізував суперник. Хлопці володіли териториальною перевагою, до перерви зрівняли рахунок зусиллями Василя Коропецького.

Один з кращих гравців у складі українців – воротар Олег Войтович

Але 2 тайм розпочався, як перший – пенальті і 1:2. Українці всю другу половину зустрічі намагалися переломити хід поєдинку, але чемпіони світу вистояли.

Гол Василя Коропецького

Нажаль, під час гри, важкої травми зазнав один з лідерів нашої збірної Володимир Олексюк і вибув з гри до кінця чемпіонату. Бажаємо йому якнайшвидшого відновлення і повернення на поле.

Володимир Олексюк

Morell Cup

Україна – Велика Британія 1:2

Гол: Василь Коропецький

Україна – Велика Британія. Morell Cup

Одже, за результатами поєдинків сьогоднішнього дня у нас з британцями нічия, а завтра на наших хлопців чекає найважливіший поєдинок зі збірною Швеції, в якому вирішуватиметься, хто продовжить боротьбу в чвертьфіналі, українців влаштовує тільки перемога, тож побажаємо їм її здобути!

Результати всіх матчів другого ігрового дня:

Євген Слєпов