WMFC 2019. Cancun, Mexico. UFAM Diary. Matchday 6. Українські лікарі повертаються додому з медалями.

6 липня у м. Канкун, Мексика відбулись завершальні матчі Чемпіонату світу з футболу серед лікарів.

Бронзові призери ЧС 2019

Так українська команда Мастерс, що приймає участь у розіграші Vogel Cup, у малому фіналі зустрічалась з господарями турніру мексиканцями, 2 голи на першій хвилині від Олега Голобуцького і Сергія Шамраєва практично вирішили долю поєдинку. Збірна Мексики не змогла оговтатись від такого початку і підсумку поступилась 1:8.

Ця перемога принесла українським лікарям бронзові нагороди чемпіонату світу, за 5 років, що проводиться цей турнір (серед лікарів старше 45 років), українці щоразу повертались додому з медалями, двічі це були нагороди найвищого гатунку, двічі бронза і одного разу срібло.

Вітаємо наших лікарів з почесним здобутком!

Vogel Cup 3 place match

Україна – Мексика 8:1

Голи: Олег Голобуцький, Сергій Шамраєв, Денис Виноградов

Україна – Мексика

Збірна України, що приймала участь у Morell Cup, зустрічалась з лікарями із Бразилії, влучні постріли Віктора Черненко, Анатолія Жмакова та Миколи Іщука принесли нашим хлопцям перемогу 3:1 і підсумкове 5 місце на турнірі.

Morell Cup

Україна – Бразилія 3:1

Голи: Віктор Черненко, Микола Іщук, Анатолій Жмаков

Лише серії післяматчевих 11 метрових ударів завадили нашим лікарям зайняти вищі місця, всі ми знаємо, що потенціал у наших збірних великий, тому ми з оптимізном дивимся у майбутнє.

Дякуємо всім, хто відстоював честь України на футбольних полях Мексики, тим, хто біля поля палко підтримував наших хлопців, а також всім, хто вболівав в Україні і по всьому світу.

Збірна України Мастерс

Окрема подяка нашим партнерам – лідеру фармацевтичного ринку України компанії “Фармак” за підтримку національних лікарських збірних України з футболу!

Євген Слєпов