Уфамівці Олег Голобуцький та Ігор Боровик зіграють у фіналі ветеранського чемпіонату України у віковій категорії 45+

5 жовтня у Вишневому на стадіоні «Центральний» відбулись півфінальні матчі фінального етапу всеукраїнського ветеранського чемпіонату України у віковій категорії 45 років і старше, присвяченого пам’яті видатного футболіста Віктора Канєвського.

За першість у цій віковій категорії на фінішну пряму вийшли чотири колективи: «Буковина-Ретро» (Чернівці), «Пирятин-Полтавщина» (Пирятин), «Абориген» (Луцьк) та Збірна Миколаївської області. Відповідно до регламенту чемпіонату України серед ветеранів 45 років та старше пам’яті Віктора Канєвського, в одній команді має бути не більше шести гравців із 1970-го до 1974 року народження, решта гравців повинна була бути 1969 року народження і старша.

Ігор Боровик, Сергій Нагорняк та Олег Голобуцький

«Буковина-Ретро» – «Пирятин-Полтавщина» – 0:0, по пенальті 5:4.

«Буковина-Ретро» (стартовий склад): Микола Дрожжа, Ігор Боровик, Олег Голобуцький, Роман Костюк, Євген Найданов, Сергій Нагорняк, Володимир Павлов, Володимир Ступар, Василь Тофан, Віктор Уляницький, Едуард Цихмейструк. Запасні: Мірча Радип, Іван Семенчук, Григорій Токар. Головний тренер: Валерій Сарафінчан.

Вирішальні матчі престижного ветеранського турніру відбудуться в неділю, 6 жовтня, у Вишневому на стадіоні «Центральний».

Фінал. Початок о 11:30«Буковина-Ретро» – «Абориген»

Запрошуємо на ігри вболівальників. Вхід вільний!

По матеріалам http://avfu.org.ua